Integrated IT Solutions

Artikkelit

F-Secure Rapid detection & Response eli RDR. Mikä se on?
F-Securen uusi RDR tuote on työkalu organisaation tietoturvan tilan kartoitukseen ja edistykselliseen suojaan. RDR antaa suoran näkyvyyden verkkojen suojan tilaan ja tunnistaa hyökkäykset ajoissa. RDR siis eroaa perinteisestä virusturvasta niin, että se skannaa tiedonsiirtoa ja tiedostojen käyttöä siinä missä virusturva skannaa itse tiedostoja.

Tietoturva on yhä tärkeämpi osa yritysten riskinhallintaa. Sen on voinut huomata myös viimeaikaisesta uutisoinnista tietomurtoihin liittyen. Tietoturvan ennaltaehkäisyn ja tietoturvauhkien torjumisen kannalta, järkevää on päivittää palomuuri. Ennen kaikkea suositeltavaa on niin sanottu seuraavan sukupolven älykäs palomuuri ” A next generation firewall (NGFW)”. Miten se eroaa perinteisestä palomuurista?

Vanha ja luotettava Windows 7 on tulossa tiensä päähän – valitettavasti. Tarkalleen ottaen Windows 7 tuki loppuu 14.01.2020, jolloin käyttäjä ei saa teknistä tukea eikä tietoturvapäivityksiä. Valitettavaa tämä erityisesti on siksi, että se tietää yrityksille uusia laitehankintoja ja jälleen uuteen käyttöjärjestelmään totuttelua. Uusi laitehankinta on vähintäänkin vahva suositus, koska tällöin kone tukee uuden käyttöjärjestelmän kykyjä.

Sivut

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla