Integrated IT Solutions

F-Secure Rapid Detection & Response, vastaus edistyksellisiin uhkiin

F-Secure Rapid detection & Response eli RDR. Mikä se on?
F-Securen uusi RDR tuote on työkalu organisaation tietoturvan tilan kartoitukseen ja edistykselliseen suojaan. RDR antaa suoran näkyvyyden verkkojen suojan tilaan ja tunnistaa hyökkäykset ajoissa. RDR siis eroaa perinteisestä virusturvasta niin, että se skannaa tiedonsiirtoa ja tiedostojen käyttöä siinä missä virusturva skannaa itse tiedostoja.

RDR antaa suojaa tiedostottomille hyökkäyksille ja hälyttää muun muassa tilanteessa, jossa tietoverkkoon yritetään murtautua lateraalisesti eli murtaudutaan syvemmälle yrityksen tietoverkkoon yhdestä isännästä toiseen. Hälytyksen antavat myös tilanteet, jossa käyttäjän tietoihin kadotaan tai oikeuksia yritetään muuttaa.
RDR:n vahvuus on sen automatiikassa ja hyökkäykseneston menetelmässä. Mikäli käyttäjän asettama hälytysraja rikkoutuu, RDR eristää isännän muista, jolloin hyökkäys ei voi edetä sisäverkossa toisiin koneisiin. Datamäärien kasvaessa ja globaalin liiketoiminnan ollessa arkipäivää, on RDR välttämätön lisä yritysten tietoturvan työkalupakkiin perinteisen virustorjunnan ohella.

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla