Integrated IT Solutions

Miksi seuraavan sukupolven palomuuri?

Tietoturva on yhä tärkeämpi osa yritysten riskinhallintaa. Sen on voinut huomata myös viimeaikaisesta uutisoinnista tietomurtoihin liittyen. Tietoturvan ennaltaehkäisyn ja tietoturvauhkien torjumisen kannalta, järkevää on päivittää palomuuri. Ennen kaikkea suositeltavaa on niin sanottu seuraavan sukupolven älykäs palomuuri ” A next generation firewall (NGFW)”. Miten se eroaa perinteisestä palomuurista?

Perinteinen palomuuri blokkaa liikennettä porttien ja protokollien mukaan. Esimerkiksi, jos halutaan blokata tai sallia portin 80 tai 443 liikenne, blokataan tai sallitaan tällöin HTTP tai HTTPS kokonaan. Ratkaisu on varsin suoraviivainen eikä välimallia löydy.
NGFW voidaan sallia esimerkiksi valituille sovelluksille, sivustoille tai palveluille, jotka kulkevat portin 80 lävitse. Tämä hienosäätömahdollisuus auttaa niin turvallisuudessa kuin kaistanleveydessä. Koska palomuuri on älykkäämpi ja mahdollistaa syvällisemmän tarkastuksen, voi se saada kiinni myös enemmän haitallista toimintaa koneeltasi.

RootSys Oy tarjoaa seuraavan sukupolven palomuurin joko kertaluontoisena pakettina tai edullisena palveluna. Lisätietoja saat numerosta 0207545400.

RootSys Oy

Suokalliontie 9
01740 Vantaa
p. 0207 545 400

TILAA UUTISKIRJEEMME

Helpdesk

Palvelemme arkisin klo 8-17

p. 020 754 5403
p. 020 754 5400
it-tuki@rootsys.fi
erp-support@rootsys.fi

 

 

Toimistomme kartalla